HABERLER
01-01-2010 23:59

YILDIZ RAMAZANOĞLU DAN SÖYLEŞİ

YILDIZ RAMAZANOĞLU DAN SÖYLEŞİ

Araştırmacı Yazar Yıldız Ramazanoğlu Düzce Belediyesi’nin Kalıcı konutlardaki Ramazan Sokağı’nda kitaplarını imzaladı ve söyleşi yaptı

Araştırmacı Yazar Yıldız Ramazanoğlu Düzce Belediyesi´nin Kalıcı konutlardaki Ramazan Sokağı´nda kitaplarını imzaladı ve söyleşi yaptı. Ramazanoğlu insanların iyilikseverlik duyguları ile birbirlerine yaklaşmalarını önerdi.
Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği kalıcı konutlar 7´inci bölgede Anıtpark meydanındaki Ramazan sokağı etkinlikleri sürüyor. Etkinlikler de çeşitli yazarların söyleşileri de yer alıyor. Bu kapsamda araştırmacı-yazar Yıldız Ramazanoğlu da Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı etkinliklerine katıldı. Belediye Dış İlişkiler Müdürlüğü´nün organizasyonunu yaptığı etkinliklerde Ramazanoğlu önce belediye standında kitaplarını imzaladı daha sonra da mobil sahne üzerinde söyleşi yaptı. Söyleşisine yurt dışında yaptığı gezilerden izlenimlerini aktararak başlayan Yıldız Ramazanoğlu, insanların dil, din , ırk ayırımı gözetmeksizin insani duygularla birbirlerine yaklaştıklarını ifade etti. Konuşmasında son günlerde dünyanın gözünün çevrildiği açlığın kol gezdiği Somali´den de örnekler veren Ramazanoğlu bu konuda şu görüşlere yer verdi " Özellikle Türkiye´nin gösterdiği duyarlılık çok önemli. Yardımlar yerine ulaşıyor ve iyi de oluyor. Ancak yardımların yanı sıra kalıcı işler de yapmak gerekiyor. Bu her alanda her sektörde olabilir´ Söyleşinin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel Yıldız Ramazanoğlu´na plaket ve çiçek takdim etti.