BASKETBOLDA FİKSTÜR BELİRLENDİ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ( EBBL) 2011-2012 sezonunun fikstürü belli oldu.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi´nde ( EBBL)  2011-2012 sezonunun fikstürü belli oldu. Düzce Belediyespor yeni sezonda 3´üncü grupta mücadele edecek.
EBBL´de 2011-2012 sezonunun fikstürü Ankara Spor Salonu´nda yapılan kura çekimi sonucunda belirlendi. Bu sezon 12 grup halinde 81 takımın katılımı ile düzenlendi. İlk maçlar ise 22 Ekim tarihinde yapılacak. Ligde ilk grupta oynanacak maçların ardından 12 grupta ilk 3 sırayı alacak 36 takım yoluna TB3L adı ile yeni bir ligde devam edecek. 22 Ekim´de başlayacak 12 grupta ve çift devreli lig usulüyle oynanacak ilk grup maçlarının ardından gruplarından ilk 3 sırayı alacak 36 takım 6´şarlı 6 grupta TB3L´deki mücadelelerine başlayacaklar. Yapılacak kura çekimi ile belirlenen gruplarda çift devreli lig usulüne göre oynanacak maçların ardından  gruplarında ilk 4 sırayı alacak olan 24 takım play-off oynamaya hak kazanacak. Play-Off´ta oynanacak iki turun ardından ise rakiplerini eleyeh 6 takım final grubunda tek devreli lig usulü ile karşı karşıya gelecekler. Burada oynanacak 5 maç sonrasında ise sezonu ilk iki sırada bitirecek takımlar TB2L´ye yükselecek.
Düzce Belediyespor Basketbol Takımı yeni sezonda 3´üncü grupta mücadele edecek. Düzce Belediyespor´un grubunda şu takımlar bulunuyor: Bilecik Belediyespor, FMV Işıkspor, İzmit Basketbol İhtisas, İTO, Selahattin Korkma SK, Yeşilyurt