VOLEYBOLCULAR HAZIR

Düzce Belediyespor Voleybol Takımı lige hazır. Günde çift antremanla çalışmalarını sürdüren Düzce Belediyespor Voleybol takımı Marmara Bölgesi turnuvasından da başarılı dereceler elde etti.

Marmara Bölgesi Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvada üç maç yapan Voleybol takımı iki galibiyet bir beraberlik aldı. Turnuvanın ilk maçında Eskişehir´de Anadolu Üniversitesi ile karşılaşan Düzce Belediyespor maçı 3-1 kazandı. Ardından Bursa´da yapılan maçta da Tofaşspor´u 3-0 mağlup etmeyi başardılar. Turnuvanın son maçında da Belediyespor İnegölspor ile 2-2 berabere kaldı. Düzce Belediyespor Voleybol takımı 1 Ekim cumartesi günü 18 Temmuz salonunda Bartınspor ile karşılaşacak. Voleybol takımı temsilcisi Hayrettin Günal 15 Ekim´de başlayacak olan liglere hazır olduklarını belirtti.