HOLLANDA OMBUDSMANINDAN ZİYARET

UCLG MEWA Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı Düzce Yerel Yönetimler Ombudsmanlık toplantısının ardından katılımcılar ülkelerine dönüş yaptılar. Katılımcılardan Düzce´de kalan Hollanda Amsterdam Belediye Ombudsmanı Ulco Van De Pol ve May Pastoorrs Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı İsmail Bayram´a ülkelerine özgü hediyeler takdim eden Amsterdam  Ombudsmanı Ulco Van De Pol ve yardımcısı May Pastoors Düzce´deki izlenimlerini de aktardılar. Başkan Bayram da ziyaret sırasında ikiliye Düzce hakkında bilgiler verdi.