24-09-2019 23:59

BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Düzce Belediyesi şehir merkezinin muhtelif noktalarında bakım onarım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler ile Destek Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler belirlenen program çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Yaya geçidi yapımı, peyzaj düzenleme ve duraklarda yürütülen temizlik çalışmaları kapsamında Atatürk Bulvarı, Rasim Betir Paşa Bulvarı kavşağına yaya geçidi çizgileri çizildi. Nalbantoğlu Muhtarlık binası çevre düzenlemesini yapan ekipler aynı zamanda Kültür Mahallesinde kaldırım temizleme çalışması da yaptı. Ayrıca çalışmalar kapsamında otobüs duraklarının temizlik ve bakımını sürdüren ekipler Aziziye mahallesinde bulunan durakları yıkadı.