GALİBİYETE ABONELER

Düzce Belediyespor Voleybol takımı deplasmanda, Düzce Belediyespor Basketbol takımı ise içerde rakiplerine karşı galip geldiler.

Aroma Erkekler Voleybol 2. Liginde mücadele eden Düzce Belediyespor Voleybol takımı üst üste 6. Karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak büyük bir başarıya imza attı. Düzce Belediyespor ligin 6. Haftasında da deplasmanda Bartın temsilcisi Pelenkoğlu Fatihspor ile karşı karşıya geldi. Maçı baştan sona üstün götüren voleybol takımı sahadan 3-0 gibi net bir skorla ayrıldı. Erkekler Bölgesel Basketbol liginde mücadele eden temsilcimiz Düzce Belediyespor rakibi Bilecikspor´u konuk etti. Karşılaşmayı son sete kadar üstün götüren Düzce Belediyespor rakibi karşısında ili mücadele ederek grubun güçlü tamını mağlup etmeyi başardı. Düzce Belediyespor  rakibini 72-70 mağlup etti.