MECLİSTE KOMİSYON SEÇİMİ

Düzce Belediye Meclisi’nin Ocak ayı olağan toplantısının birinci oturumu Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında yapıldı.

Düzce Belediye Meclisi´nin Ocak ayı olağan toplantısının birinci oturumu Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında yapıldı.
Belediye Meclisi´nin 2012 yılının ilk toplantısında Denetim Komisyonu üyeliklerinin seçimi yapıldı. Gizli oyla yapılan seçim sonucunda Denetim Komisyonu şu isimlerden oluştu: M. Ali Duman, İsa Eser, Murat Saydam, Hakan Çetin ve Ayhan Cicu. Gündemde yer alan 5 Yıllık İmar Programı Komisyonu üyeliğine ise Okan Acar seçildi. Ocak ayı gündeminde yer alan diğer maddeler ise ilgili komisyonlara havale edildi. Meclisin Ocak ayı ikinci oturumu 5 Ocak 2012 Perşembe günü saat 18,00´de yapılacak.