IHH İNSANİ YARDIM VAKFI

IHH İnsani Yardım Vakfı Düzce Şubesi Temsilcileri Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret ettiler.

IHH İNSANİ YARDIM VAKFI

IHH İnsani Yardım Vakfı Düzce Şubesi Temsilcileri Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret sırasında IHH İnsanı Yardım Vakfı Temsilcisi Ali Kasım Başkan Bayram´a 2011 yılı sosyal ve insanı katkılarından dolayı plaket takdim etti. Plakette şu satırlar yer aldı: " Adaletin ve merhametin ve erdemli davranışların unutulduğu bir dünyada siz paylaşmayı seçtiniz. Mazlumlara uzanan yardım eli oldunuz. İyilik ve dayanışma kervanına katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, esenlikler dileriz" İhh temsilcileri daha sonra vakıf çalışmaları hakkında Başkan Bayram´a bilgi verdiler.