HABERLER
01-01-2010 23:59

VOLEYBOL VE BASKETBOL MAÇLARI

VOLEYBOL VE BASKETBOL MAÇLARI

Voleybol 1.Ligine yükselmek için mücadele eden temsilcimiz Düzce Belediyespor, Ankara’da oynanacak play off karşılaşmalarında Beşiktaş, Bornova Anadolu Lisesi ve Bartın Pelenkoğlu ile mücadele edecek. Düzce Belediyespor, bugün (28 Mart 2012) daha önce aynı grupta mücadele ettiği Bartın Pelenkoğlu ile karşılaşacak


VOLEYBOL VE BASKETBOL MAÇLARI
Voleybol 1.Ligine yükselmek için mücadele eden temsilcimiz Düzce Belediyespor, Ankara´da oynanacak play off karşılaşmalarında Beşiktaş, Bornova Anadolu Lisesi ve Bartın Pelenkoğlu ile mücadele edecek. Düzce Belediyespor, bugün (28 Mart 2012) daha önce aynı grupta mücadele ettiği Bartın Pelenkoğlu ile karşılaşacak. 12:30´da başlayacak karşılaşma Kanal B ve Düzce Tv´den ortak olarak yayınlanacak. Düzce Belediyespor,  play offlarda Perşembe günü Bornova Anadolu Lisesi, Cuma günü ise güçlü rakibi Beşiktaş ile karşılaşacak. Yeşil beyazlı temsilcimiz grubunda ilk iki sırada yer alması halinde final grubuna yükselecek. Play-Off mücadelelerinin çok zorlu geçeceğini belirten antrenör Murat Uzgit, "Hatasını telafi edemeyeceğimiz müsabakalara giriyoruz. Rakiplerimizi çok iyi tanıyoruz ve tedbirlerimizi ona göre alacağız. İlk mücadelemizi normal sezonda iki kez yendiğimiz Bartın Pelenkoğlu ile oynayacak olmamız bizim için büyük bir avantaj oldu. Rakibimizi küçük görmeden mücadele ederek galibiyet ile ayrılacağız. İkinci müsabakada rakibimiz liglerin en genç takımlarından biri olan Bornova Anadolu Lisesi oldu. Tecrübeli oyuncularımız ile bu maçı da kayıpsız atlatacağımızı düşünüyorum. Son gün ise çok güçlü bir ekip ile karşılaşacağız. Beşiktaş ile grup birinciliği maçı oynarız gibi görünüyor" diye konuştu.
Uzgit, gruptan iki takımın çıkacak olmasının büyük bir avantaj olduğunu belirterek, "Biz ilk ikiye gireceğimize kesin gözüyle bakıyoruz. Asıl önemli olan ikinci etap maçlarında birinci olmak ve 1.lige yükselmek. Biz gücümüzü biliyoruz ve birinci lige çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.
BASKETBOL
Erkekler 3. basketbol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor Mardin Belediyespor engelini rahat aştı.  Federasyonun yaptırımı nedeniyle mecburen Düzce´ye gelen  ve maça 5 kişilik kadro ile çıkan Mardin Belediyespor´u 116-51 gibi farklı bir skorla yenen temsilcimizde teknik patron Benan Özçelik bu karşılaşmada genç oyuncularına yer verdi. AKSARAY MAÇI:  Mardin Belediyespor maçının değerlendirme yapılacak kadar önemli olmadığını söyleyen Düzce Belediyespor basketbol takımı antrenörü Benan Özçelik hedeflerinin bir üst tura 3. olarak çıkmak olduğunu belirterek" Düzce Belediyespor olarak bir üst turu haftalar öncesinden garantiledik. Bugün (28 Mart 2012)  yapacağımız Aksaray Belediyespormaçı bizim için önemli.  Bu maçı kazandığımızda gruptan 3. olarak çıkıp bir üst turda daha kolay bir ekiple karşılaşma imkanımız var. Hedefimiz bir üst turu da geçerek final grubuna yanı ilk 12 takım arasına kalmak"dedi.