ÇEVRE YOLU AĞI GENİŞLİYOR

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ‘çevre yolları ağı’na bir yeni yol daha ekleniyor

ÇEVRE YOLU AĞI GENİŞLİYOR
Düzce Belediyesi´nin en önemli projeleri arasında yer alan ´çevre yolları ağı´na bir yeni yol daha ekleniyor. Bu kez yeni açılan Hürriyet caddesinin kuzeyinden yapımı devam eden çevre yoluna bağlantıyı sağlayacak yeni bir yol açılıyor. 250 metre uzunluktaki yolun hafriyat çalışmaları başlatıldı.
Düzce merkezi kuzeyden güneye, doğudan batıya kuşatan çevre yolları ağları için bağlantı yolları açılıyor. Bir süre önce ulaşıma açılan Hürriyet caddesini kuzeyde yapımı devam eden çevre yoluna bağlantıyı sağlayacak olan yeni bir yol açılıyor. 250 metre uzunluğundaki yol için hafriyat çalışmalarına başlandı. Çevre yolları projesinin belediyenin en önemli projeleri arasında yer aldığını işaret eden Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, ´Düzce´yi çevre yolları ağı ile kuşatacağız´ dedi.  Başkan Bayram, açılan her yolla yerleşim yerlerinin daha cazip, yaya ve trafik ulaşımının daha rahat ve kolay olacağını ifade ederek ´ Her açılan yolu alt ve üst yapısı ile eksiksiz yapmaya çalışıyoruz. Hürriyet caddesini de önce arapçiftliği sınırlarına daha sonra 18. Madde uygulaması tamamlandığında yeni çevre yoluna kadar bağlantısını yapacağız´ dedi. Başkan Bayram, yeni açılan yolun Hürriyet caddesinin kuzey bitiminde olduğuna dikkat çekerek her iki yolun birleştiği yerde kavşak düzenlemesinin de yapıldığını sözlerine ekledi.