ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ZİYARET

Şükran Öney Bağımsız Anaokulu öğrencileri Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı ziyaret ederek çiçek verdiler

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ZİYARET
Şükran Öney Bağımsız Anaokulu öğrencileri Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı ziyaret ederek çiçek verdiler.  Başkan İsmail Bayram 4 yaş grubu ana okulu öğrencilerini tek tek öperek hediye verdi.
Düzce Belediye Başkanlığının sabah saatlerindeki ilk konukları minik öğrenciler oldu. Şükran Öney Bağımsız Anaokulu 4 yaş grubu öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı İsmail Bayram öğrencileri kapıda karşıladı ve tek tek öperek sevgiyle kucakladı.  Minik öğrenciler ziyaret sırasında başkana çiçek verdiler. Başkan Bayram da tüm çocuklara çeşitli hediyeler verdi.  Minik öğrenciler ziyaret sırasında başkana çeşitli sorular yönelttiler. Başkan da minik öğrencilerin tüm sorularını cevapladı. Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın küçük oğlu Ömer Safa´da ziyaret eden minik öğrenciler arasındaydı.