NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI

Düzce Belediye Meclisi Nisan ayı toplantıları 2 Nisan tarihinde yapılacak birinci oturumla başlayacak. İlk toplantı için 8 gündem maddesi belirlendi.

NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI

Düzce Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı 8 gündem maddesi ile yapılacak. Komisyonlara üye seçimlerinin ağırlıklı olarak yer aldığı gündem maddeleri şu şekilde: 1- Encümen üye seçimi, 2- Plan ve bütçe komisyon üye seçimi, 3- İmar komisyonu üye seçimi,  4- 5 yıllık imar komisyonu üye seçimi, 5- 2011 yılı denetim raporu,  6- 2011 mali yılı idare faaliyet raporu, 7- Kalıcı konutlar pazaryeri işgaliye bedelleri, 8- ilan, reklam ve tabela yönetmeliği.  2 Nisan 2012 tarihindeki birinci oturum  belediye meclis salonunda saat 18,00´de yapılacak.