BİLGİ YARIŞMASI FİNALİ YAPILIYOR

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Genel Kültür ve Bilgi Yarışması’nın finali yapılacak

BİLGİ YARIŞMASI FİNALİ YAPILIYOR

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen  Genel Kültür ve Bilgi Yarışması´nın finali yapılacak. Finalde 4 yarışmacı okul bulunuyor.
Düzce Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile geleneksel hale getirilerek her yıl yapılan ve bu yıl 7´incisi gerçekleştirilen Merkez İlköğretim Okulları Genel Kültür ve Bilgi Yarışması´nın finali 5 Nisan 2012 Perşembe günü yapılacak. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile yapılan yarışmanın finalinde Beyköy İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, İsmetpaşa İlköğretim Okulu ve Özel Yunusbey İlköğretim Okulu yarışacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu´ndaki yarışma saat 14,30´da başlayacak.