HABERLER
01-01-2010 23:59

MÜSTAKİL SANAYİCİLER BAŞKANI AĞIRLADI

MÜSTAKİL SANAYİCİLER BAŞKANI AĞIRLADI

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi seçimlerin ardından ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi

MÜSTAKİL SANAYİCİLER BAŞKANI AĞIRLADI
Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi seçimlerin ardından ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi. Saydam Restoranda düzenlenen toplantıya  Belediye Başkanı İsmail Bayram da katıldı.
MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Selçuk Sönmez, istişare toplantılarının genel merkez tarafından da düzenlendiğini söyleyerek, toplantılara katılan konuklara sorunların iletildiğini belirtti . Sönmez,  "Genel Merkez toplantılarında bakanları ağırlayarak sorunları, talepleri aktarıyor. Bizde ilk toplantımızda Düzce´de Belediye Başkanımız İsmail Bayram´ı konuk ettik. Taleplerimizi kendisine ileterek sohbet ortamında görüş alışverişinde bulunacağız." Dedi.  MÜSİAD´ın 1. İstişare toplantısına katılan Belediye Başkanı İsmail Bayram ise, sivil toplum kuruluşlarının ülkenin sorunlarını tartışıp çözüm üretmek noktasında son yıllarda öne çıktığını vurgulayarak, Düzce Belediyesi olarak STK´ları önemsediklerini ifade etti. Bayram, "Ülkemizde son yıllarda sivil toplum kuruluşları birkaç adım öne çıktılar. Buda ülkemiz adına önemli. STK´ların İlimizin sorunlarına vakıf olmalarını ve bunlara çözüm üretmelerini çok önemli buluyorum. Bana göre bu taşın altına elini koymaktır. Düzce Belediyesi olarak bizde sivil toplum kuruluşlarını önemsiyor onların her türlü etkinliklerinde yanlarında oluyoruz. MÜSİAD´ı da bu konuda tebrik ediyorum" dedi.