BAŞKANDAN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın okullardaki söyleşileri sırasında ilginç anlar da yaşanıyor

BAŞKANDAN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın okullardaki söyleşileri sırasında ilginç anlar da yaşanıyor. Başkan Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi söyleşisi sırasında bir öğrencinin doğum gününü kutladı ayrıca hafızlık yarışmasında birinci olan öğrenciye de ödül verdi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın öğrenci buluşmalarına sürprizler damgasını vuruyor. Başkanı Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi söyleşisi sırasında arkadaşlarından gelen bildirim üzerine yaş günü olan Ayşenur Yel´in doğum gününü kutladı. Konferans sırasında doğum günü olan öğrenciyi yanına çağıran Belediye Başkanı İsmail Bayram önce kutladı sonra da hediyesini takdim etti. Başkan Bayram yine aynı okulda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Söğüt ilçesinde düzenlenen Hafızlık Yarışması´nda birinci olan Düzceli öğrenci  Abdülbaki Çelik´i de tebrik ederek ödülünü verdi.