HABERLER
01-01-2010 23:59

DEĞERLERİNİZE SAHİP ÇIKIN

DEĞERLERİNİZE SAHİP ÇIKIN

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram bir süre önce okullarda başlattığı ‘öğrenci buluşmalarına’ bu kez Düzce Anadolu Lisesi ile devam etti

DEĞERLERİNİZE SAHİP ÇIKIN

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram bir süre önce okullarda başlattığı ´öğrenci buluşmalarına´ bu kez Düzce Anadolu Lisesi ile devam etti. Lise öğrencileri ile söyleşi yapan Başkan Bayram ´ Siz gençler toplumun her kesiminde etkin hale geleceksin´ dedi.
´Gençler Geleceğimiz´ başlığı altındaki projeyle öğrencilerle buluşan Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Anadolu Lisesi´ndeki öğrencilerle söyleşi yaptı. Halk Eğitimi Merkezi Salonunda yapılan söyleşide Başkan Bayram, eğitimden kültüre, spordan öğrenci hobilerine kadar çeşitli konularda görüşlerini öğrencilerle paylaştı. Gençlerin toplumun her kesiminde etkin rol oynadığını belirten Başkan Bayram ´ Gençlerin toplumdaki etkinliği daha fazla artacaktır. Bunun için sorumluluk almaktan kaçınmayın. Toplumun tamamında huzur olduğunda herkes daha mutlu olacaktır. Siz gençler olarak kendinizin ve toplumun değerlerine sahip çıkarak geleceğe doğru adım atacaksınız´ dedi. Yaklaşık 1,5 saat süren söyleşide Başkan Bayram öğrencilerden gelen çeşitli konulardaki soruları da cevaplandırdı.