ÇAY MAHALLESİ MUHTARLIK BİNASI AÇILDI

Düzce Belediyesi’nin muhtarlık hizmet binalarına ilişkin projeleri hayata geçiriliyor

ÇAY MAHALLESİ MUHTARLIK BİNASI AÇILDI

Düzce Belediyesi´nin muhtarlık hizmet binalarına ilişkin projeleri hayata geçiriliyor. Bunun için de ilk olarak Çay Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası´nın açılışı gerçekleştirildi.
Açılışa Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, İbrahim Korkmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Protokolü, muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar. Açılışta ilk konuşmayı yapan Çay mahallesi muhtarı Hüseyin Mali, hizmet binası yapımı için Başkan Bayram´a teşekkür etti. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da yaptığı konuşmada Düzce´de örnek olarak 4 muhtarlık hizmet binası yaptıklarını belirterek ´ Şerefiye, Nusrettin, Çay ve Demetevler mahalleleri muhtarlık hizmet binaları tamamlandı. Muhtarlarımızın böylesi binalarda hizmet vermeleri vatandaşların işlemlerinin kolaylaştırılması açısından  da önemlidir´ dedi. Daha sonra konuşan Düzce Milletvekili Fevai Arslan çay mahallesinde büyüdüğüne dikkat çekerek ´ Belediyemizin bu tür hizmetler yapması takdire değer´ dedi. Konuşmaların ardından il müftüsü Selami Emen´in duası ile açılış yapıldı.