HABERLER
01-01-2010 23:59

GENÇLER TOPLUMUN HER KADEMESİNDE OLACAK

GENÇLER TOPLUMUN HER KADEMESİNDE OLACAK

‘Gençler Geleceğimiz’ projesi kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi

GENÇLER TOPLUMUN HER KADEMESİNDE OLACAK
´Gençler Geleceğimiz´ projesi kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Kız Teknik ve Meslek Lisesi´nde öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Okulun konferans salonunda yapılan söyleşide Başkan Bayram öğrencilerin toplumun her kademesinde görev yapmaya aday olduğunu belirtti.
Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın önemli projeleri arasında yer alan ´Öğrenci Buluşmaları´ bu kez Düzce Kız Teknik Meslek Lisesi´nde gerçekleşti. Başkan Bayram söyleşi öncesinde okulun öğretmenler orasında öğretmenlerle sohbet etti. Başkan Bayram daha sonra da okulun konferans salonunda öğrencilerle söyleşiye geçti.  Düzce Belediyesi olarak gençleri ve öğrencileri çok önemsediklerini ifade eden Başkan Bayram ´ Öğrenci gençlik toplumun her kademesinde görev yapacak aday durumundadırlar. Toplumun her kademesinde gençliğin fikirlerine, enerjisine ihtiyaç vardır. Genç öğrencilerde mezun olduklarında bu aşamalara gelecektir. Bunun idraki içinde öğrencilerimize büyük sorumluluklar düşmektedir´ Yaklaşık 1 saatlik söyleşinin ardından Başkan Bayram öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı ve görüşlerini aldı.