HABERLER
01-01-2010 23:59

GENÇLER BİR ÜLKENİN EN ÖNEMLİ POTANSİYELİDİR

GENÇLER BİR ÜLKENİN EN ÖNEMLİ POTANSİYELİDİR

‘Öğrenci Buluşmalarında’ Düzce Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’nde konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram bir ülkenin en önemli potansiyelinin gençler olduğunu söyledi

GENÇLER BİR ÜLKENİN EN ÖNEMLİ POTANSİYELİDİR

´Öğrenci Buluşmalarında´ Düzce Anadolu Ticaret Meslek Lisesi´nde konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram bir ülkenin en önemli potansiyelinin gençler olduğunu söyledi. Öğrenci gençliğinin bilgi ve kültür birikimiyle toplumu kalkındıracağını vurgulayan Başkan Bayram ´ Bunun için kendinizi hazırlamalısınız´ dedi.
´Gençler Geleceğimizdir´ sloganı ile Düzce Belediyesi tarafından başlatılan ´Öğrenci Buluşmalarında´ durak Düzce Anadolu Ticaret Meslek Lisesi oldu. Aynı binada öğrenim gören Anadolu İletişim Meslek Lisesi öğrencilerinin de katıldığı söyleşi okulun spor salonunda gerçekleştirildi. Öğrencilerin büyük bir ilgi ile katıldığı söyleşide başkan özetle şu görüşlere yer verdi " Siz eğitim hayatı içindeyken, bilgi ve kültür birikiminizle bu ülkenin en önemli potansiyeli olduğunuzu fark etmelisiniz. Bunun için de toplumu kalkındırmaya aday olarak kendinizi hazırlamalısınız. Bunun için de öncelikle kendi yetenek ve becerilerinizi ortaya çıkarıp, sorumluluk ve duyarlılıkla hayata hazırlanmalısınız´ Yaklaşık iki saat süren söyleşide öğrenciler de başkana çeşitli konularda sorular yönelttiler.