HABERLER
01-01-2010 23:59

GÜNDE İKİ OKULDA SÖYLEŞİ

GÜNDE İKİ OKULDA SÖYLEŞİ

‘Gençler Geleceğimizdir’ projesi altında okullarda öğrencilerle söyleşi gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Bayram bir günde iki okul öğrencileri ile bir araya geldi

BAŞKAN ÖĞRENCİ SÖYLEŞİLERİNE
GÜNDE İKİ OKUL İLE DEVAM EDİYOR

´Gençler Geleceğimizdir´ projesi altında okullarda öğrencilerle söyleşi gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Bayram bir günde iki okul öğrencileri ile bir araya geldi. Okulların konferans salonlarında yapılan söyleşide Başkan Bayram, geleceğe hazırlanmaları açısından öğrencilere önerilerde bulunuyor.
Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın okul öğrencileri ile buluşması son olarak Endüstri Meslek Lisesi ve Düzce Fen Lisesi ile devam etti. Başkan Bayram söyleşi yapacağı okulda önce öğretmenler ile bir araya gelerek okul hakkında bilgi alıyor. Öğretmenlerin sorunları da dinleyen Başkan Bayram daha sonra söyleşinin yapılacağı salonu geçiyor.  Genelde 11 ve 12´inci sınıf öğrencilerinin katıldığı söyleşide Başkan öğrencilere mesleki, toplumsal ve ekonomi konularında önerilerde bulunuyor. Öğrencilerin ilgi ile katılım gösterdiği söyleşilerin son bölümü ise öğrencilerden gelen sorular üzerine kuruluyor. Başkan İsmail Bayram bu bölümde öğrencilerin her konudaki sorularına cevap veriyor.