FARABİ LİSESİNDEN SORU YAĞMURU

Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın ‘Öğrenci Buluşmaları’ Kalıcı Konutlardaki okullarla devam ediyor

FARABİ LİSESİNDEN SORU YAĞMURU
Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın ´Öğrenci Buluşmaları´ Kalıcı Konutlardaki okullarla devam ediyor. Düzce Anadolu Farabi Lisesi´ndeki söyleşi sırasında öğrenciler Başkan Bayram´ı soru yağmuruna tuttu.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın  ´Öğrenci Buluşmaları´ projesindeki okul sayısı 9´a ulaştı. Başkan Bayram bu kez Kalıcı Konutlarda bulunan Düzce Anadolu Farabi Lisesi´nde öğrencilerle bir araya geldi. Okulun konferans salonunda yapılan söyleşide öğrenciler Başkan Bayram´ı soru yağmuruna tuttu. Belediye Başkanı İsmail Bayram söyleşi öncesinde okulun öğretmenleri ile bir araya geldi. Daha sonra da öğrencilerle söyleşiye geçti. Konuşmasında öğrencilerin öğrenim hayatı ve geleceklerine ilişkin önerilerde bulunan Başkan Bayram daha sonra öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. Başkan Bayram en fazla ulaşım konusundaki sorulara muhatap oldu. Öğrenciler daha sonra da okullarındaki sosyal ve sportif tesislere yönelik taleplerini dile getirdi.