HABERLER
01-01-2010 23:59

23 NİSAN BAŞKANI

23 NİSAN BAŞKANI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ‘temsili’ Belediye Başkanı olan Azmimilli İlköğretim Okulu öğrencisi Neşe Saldık’ın ilk projesi tesisleşme üzerine oldu

23 NİSAN BAŞKANI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ´temsili´ Belediye Başkanı olan Azmimilli İlköğretim Okulu öğrencisi Neşe Saldık´ın ilk projesi tesisleşme üzerine oldu. Bir şehirde kültür ve sportif etkinliklerin mutlaka olması gerektiğine değinin Başkan Saldık ´ Herkesin yararlanabileceği spor tesisleri ile parklar yapılmalı´ dedi.
23 Nisan Bayramı için Belediye Başkanlığı koltuğuna Azmimilli İlköğretim Okulu 8´inci sınıf öğrencisi Neşe Saldık oturdu. Temsili Başkan Saldık bir şehirde ilk olarak kültürel ve sportif tesislerin yapılmasının şart olduğunu belirtti. Yatırım projelerinin buna göre hazırlanması gerektiğini ifade eden Neşe Saldık bu konuda şu görüşlere yer verdi " Bir şehrin geleceğinin gençler ve çocuklar üzerine kurulması gerektiği unutulmamalıdır. Bunun için de spor merkezleri yapılmalı, yeşil alanların ve parkların sayıları artırılmalıdır. Park alanlarında da özellikle çocukların yararlanabileceği oyun grupları olmalıdır.´ Başkan Neşe Saldık, makamında çeşitli birim müdürlerini telefonla arayarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Saldık özellikle Zabıta müdüründen trafik ve park düzenlemelerini yapmalarını istedi. Belediye Başkanlığı makamını temsili başkana teslim eden Belediye Başkanı İsmail Bayram da Neşe Saldık´ın projelerinin önemine değinde ve ´ Bu projelere katılmamak mümkün değil. Neşe Saldık´ın açıkladığı projeler de Düzce´de aşama aşama yapılıyor´ dedi. Temsili Başkanlık koltuğuna oturan Neşe Saldık´a aynı okulun ana okulu öğrencisi Elif Eylül Yalçın da eşlik etti. Minik öğrenci Başkan Bayram´a  23 Nisan resmi hediye etti.