HABERLER
01-01-2010 23:59

BELEDİYE OKULLARDA ANKET YAPIYOR

BELEDİYE OKULLARDA ANKET YAPIYOR

Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın okullarda gerçekleştirdiği ‘Öğrenci Buluşmalarında’ öğrencilere yönelik olarak anket çalışmaları da yapılıyor

BELEDİYE OKULLARDA ANKET YAPIYOR

Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın okullarda gerçekleştirdiği ´Öğrenci Buluşmalarında´ öğrencilere yönelik olarak anket çalışmaları da yapılıyor. Başkan söyleşisi sırasında anketlere verilen cevaplara göre öğrencilerle görüşlerini paylaşıyor.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın ´öğrenci buluşmalarındaki´ duraklardan biri Düzce Atatürk Lisesi oldu. Başkan Bayram diğer okullarda olduğu gibi söyleşi öncesinde öğretmenlerle bir araya gelerek okul sorunları hakkında görüştü. Daha sonra da okulun konferans salonunda öğrencilerle söyleşiye başladı. Öğrencilerin büyük bir ilgi ile katılım gösterdiği söyleşide okulda yapılan ankette sorulara verilen cevaplar da ele alındı. Başkan Bayram özellikle 12´inci sınıflara uygulanan anketlere verilen cevaplarla öğrencilerin görüşlerini değerlendirdi. Söyleşinin son bölümünde de Başkan Bayram öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı.