HABERLER
01-01-2010 23:59

DEMETEVLER OYUN PARKI AÇILDI

DEMETEVLER OYUN PARKI AÇILDI

Düzce Belediyesi’nin ‘mahallelere park’ projesinden biri daha hayata geçti. Kalıcı konutlarda tamamlanan Demetevler oyun parkı törenle açıldı

DEMETEVLER OYUN PARKI AÇILDI
Düzce Belediyesi´nin ´mahallelere park´ projesinden biri daha hayata geçti. Kalıcı konutlarda tamamlanan Demetevler oyun parkı törenle açıldı. Oyun parkı içinde, oturma gruplarının yanı sıra, fitness aletleri ile basketbol ve mini futbol sahası da bulunuyor.
Kalıcı konutlar Demetevler mahallesinde oyun parkı hizmete girdi. Yaklaşık 5 dönümlük alan içine kurulu bulunan parkta oturma gruplarının yanı sıra, çocuklar için oyun araçları, fitness, basketbol ve mini futbol sahası da yer alıyor. Düzce Belediyesi tarafından projelendirilen oyun parkının açılışına Düzce Valisi Vasip Şahin Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, Düzce protokol erkanı, mahalle muhtarları, Demetevler mahalle sakinleri ve vatandaşlar katıldı. Açılış öncesinde Düzce Belediyesi Mehter Takımı gösteri sundu. Açılışta konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram kalıcı konutlarda örnek bir park oluşturduklarını belirterek ´ Hizmet programımızda yer aldığı gibi Düzce´de mahallelere park alanları yapmaya devam ediyoruz´ dedi. Düzce Milletvekili Fevai Arslan da yaptığı konuşmada şehirlerde yeşil alanların en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak ´ Buradaki örnek park uygulamasından ötürü Belediye Başkanı İsmail Bayram´a teşekkür ederim´ dedi. Parkın açılışı sırasında vatandaşlara tadımlık ikramlar verildi. Çocuklara ise oyuncak dağıtıldı.