HABERLER
01-01-2010 23:59

YAVUZ SELİM TML

YAVUZ SELİM TML

‘Öğrenci Buluşmaları’ serisinde Yavuz Selim Ticaret Meslek Lisesi’nde öğrencilerle söyleşi yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram

YAVUZ SELİM TML

´Öğrenci Buluşmaları´ serisinde Yavuz Selim Ticaret Meslek Lisesi´nde öğrencilerle söyleşi yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, ´ hem kendi beklentilerinizi hem de toplumun beklentilerini karşılamanız gerekiyor´ dedi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın ´Öğrenci Buluşmaları´ serisi devam ediyor. Başkan İsmail Bayram bir gün içinde iki okulda söyleşi gerçekleştirdi. Önce Yavuz Selim Ticaret Meslek Lisesi´nde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Bayram daha sonra da Fatih Endüstri ve Meslek Lisesi´ndeki öğrencilerle söyleşi yaptı. Bu yıl ilk mezunlarını verecek olan Yavuz Selim Ticaret Meslek Lisesi´nde öğrenciler tarafından coşkuyla karşılaşan Başkan Bayram öğrencilere gelecek hedeflerini iyi belirlemelerini istedi. Toplumun gençlere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Bayram ´ Bir yandan kendi beklentilerinizi karşılarken bir yandan da toplumun beklentilerine cevap verebilmelisiniz´ dedi. Belediye Başkanı İsmail Bayram, diğer söyleşilerde olduğu gibi programın son bölümünde de öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı.