DÜZCE BELEDİYESİNDEN BEYKÖYSPORA DESTEK

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram üçüncü lige yükselme maçı oynayacak olan Beyköyspor’a destek olacaklarını belirtti

DÜZCE BELEDİYESİNDEN BEYKÖYSPORA DESTEK
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram üçüncü lige yükselme maçı oynayacak olan Beyköyspor´a destek olacaklarını belirtti. Başkan Bayram Düzce ve Beyköy taraftarlarına seslenerek ´kader maçına´ davet etti.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, 3. Lige yükselme maçında Pazar günü Derince Belediyespor ile karşılaşacak olan Beyköy Belediyespor´a destek vereceklerini söyleyerek, bu maç için tüm belediye başkanlarının dayanışma içinde olduğunu ifade etti. Beyköy Belediyespor Başkanı Osman Kılıç ile görüşen Bayram,Beyköy Belediyespor´un başarısını bu maçta da devam ettirmesi dileğinde bulundu. Başkan Bayram, " Beyköy Belediyespor´un BAL´da elde ettiği başarıyı takdir ediyoruz. Tüm futbolcuları ve idarecileri başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Ligi birinci olarak bitirdiler. Tabi bunun ikinci aşamasındayız. Pazar günü saat 14:30´da Ankara Keçiören´de Beyköy Belediye 3. lige çıkma mücadelesi verecek. İnşallah bu mücadeleden de başarıyla çıkarlar. Önümüzdeki maç önemli bir maç, Bu maça Düzce ve tüm ilçelerden taraftarların gelmesini bekliyoruz. Tüm belediye başkanlarıyla dayanışma içindeyiz. Tüm başkanlarımızın da maça gidişle ilgili katkısı olacak. Diğer başkanlarımıza da Beyköy Belediye başkanımız adına teşekkür ediyorum. Biz de Düzce Belediyesi olarak katkıda bulunacağız. Beyköy´den de araç kalkacak. Anıtparktan da saat 09:00´da araç kalkacak. Tüm Belediyeler maç için araç gönderecek. İnşallah Beyköy bugüne kadar göstermiş olduğu başarılı grafiği sürdürür ve maçı alarak 3. lige çıkar. Maça gitmek isteyen Belediye Başkanlarımız var, bende gitmek istiyorum´ dedi. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ise takımın Ankara´ya gittiğini söyleyerek,Belediye başkanlarının da desteği ile Pazar günü Ankara´dan profesyonel bir takım olarak dönmek istediklerini belirtti. Kılıç, " Bu hafta sonu tarihi bir maça çıkacağız. İsmail Başkanımızla maça gidişle ilgili bir program yaptık. İsmail başkanımıza ve tüm diğer başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz hafta sonu 3. lige çıkan profesyonel bir takım olarak geriye dönmek istiyoruz. Bu konuda Düzce´nin özlemini gidereceğiz. Maça tüm Düzce adına çıkacağız. Artık bu iş Beyköy´ü geçti, Düzce´nin meselesi oldu. Bunu başaracağımıza inancım var. Buna inanan herkesi Ankara´ya bekliyorum. İnşallah sonuç hayırlı olur ve güle güle gidip, oynaya oynaya döneriz´dedi.