HABERLER
01-01-2010 23:59

U 19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

U 19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

Düzce Belediyespor U 19 takımı bir üst turu hedefliyor

U 19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

Düzce Belediyespor U 19 takımı bir üst turu hedefliyor. 2011-2012 futbol sezonunda Düzcespor, Gümüşova Belediyespor, Beyköy Belediyespor, Akçakocaspor, Gölyakaspor, Aydınpınarspor, Beçispor, Düzce Gençlikspor ve Yeni Taşköprüspor takımları ile mücadele eden Düzce Belediyespor takımı uzun lig maratonunu namağlup şampiyon olarak tamamlamıştı.
BARTIN İLİNDE

Temsilcimiz Düzce Belediyespor 3-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında Bartın ilinde yapılacak olan U 19 Türkiye şampiyonasında Sakarya (Tekspor-Demirspor), Zonguldak (Kilimli Belediyespor), Kastamonu (Yolspor) ve Karabük il temsilcileri ile bir üst tur mücadelesi yapacak.

TOPLAM 136 TAKIM

2011-12 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları, 3-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında yapılacak. 73 ilden 136 takımın katılacağı 1.Kademe müsabakaları, 4´er takımlı 4 ve 6´şar takımlı 20 olmak üzere toplam 24 ayrı grup merkezinde oynanacak. Müsabakalar sonunda grup birincisi olan 24 takım, 6´şar takımlı 4 grup merkezinde yapılacak olan 2. Kademe maçlarına katılmaya hak kazanacak. U19 Türkiye Şampiyonu, finale kalacak 4 grup birincisinin eleme usulü oynayacakları müsabakalar sonunda belirlenecek.
Birinci Kademe müsabakalarına katılan her takımımıza Federasyonumuzca 1.000 TL tutarında katkı payı verilecektir. Katkı payları, takımlar müsabakalardan sonra Ek:1´de örneği görülen dilekçelerini Futbol Federasyonuna gönderdikten sonra kulüp adına açılmış olan banka hesaplarına gönderilecektir. Kulüpler katkı payı ücretlerini en geç 31 Ağustos 2012 tarihine kadar alacaklardır. Bu tarihe kadar katkı payı dilekçelerini gönderip paralarını talep etmeyen kulüplere bu tarihten sonra ödeme yapılmayacaktır.
Birinci Kademe müsabakaları tarafsız grup merkezlerinde, 4´er takımlı 4  ve 6´şar takımlı 20 olmak üzere toplam 24 grupta (Ek: 2), İkinci Kademe müsabakaları ise Birinci Kademe müsabakalarında grup birincisi olan 24 takımın 6´şar takımlı 4 grup merkezinde oynamasıyla yapılacaktır. Birinci ve İkinci Kademe müsabakaları tek devreli lig ve puan usulüne göre oynanacaktır. Final müsabakaları ise İkinci Kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla eleme usulü oynanacaktır.

6 TAKIMLI GRUP MERKEZLERİNDE KURA ÇEKİMİ

4- 6 takımlı grup merkezlerinde takımlar 3´er takımlı 2 gruba ayrılacak. Öncelikle aynı İlden 2´şer takımla katılan takımların (A ve B) gruplarında ayrı ayrı yer almaları için kura çekimi yapılacak. Daha sonra gruplara tek takımla katılan İllerin takımlarının  (A ve B) gruplarının hangisinde yer alacağının kura çekimi yapıldıktan sonra müsabakalar, aşağıda yazılı fikstüre göre tek devre lig ve puan usulüne göre oynanacaktır. Üç gün tek devre lig ve puan usulüne göre oynanacak müsabakalar sonunda (A ve B) gruplarında birinci olacak iki takım ertesi gün eleme usulüne göre bir müsabaka oynayacaklar ve müsabakanın normal süresinin beraberlikle bitmesi halinde müsabaka 15´er dakikalık iki devre halinde uzatılacak uzatma süresinde de beraberlik bozulmazsa penaltı atışları ile kazanan takım belirlenecektir .
5 takımlı grup merkezinde veya 6 takımlı grup merkezlerinde oynanacak müsabakalara bir takım katılmadığı takdirde takımlar ( A ve B) grubu olmak üzere 2 ve 3´er takımlı iki gruba ayrılacak 2 takımlı grupta yer alan takımlara eleme usulüne göre iki müsabaka yaptırılacak. Her iki müsabaka sonunda eşitlik halinde ikinci maçın sonunda müsabaka 15´er dakikadan iki devre halinde uzatmaya gidilecek. Kazanan takımın belli olmaması halinde seri penaltı atışları ile kazanan takım belirlenecektir. 3 takımlı grupta yer alan takımlar yukarıda yazılı 3´lü grupların müsabaka fikstürüne göre tek devre lig ve puan usulüne göre oynayacakları müsabakalar sonucunda (A ve B) grubunda birinciliği elde edecek iki takım ertesi gün eleme usulüne göre bir müsabaka oynayacaklar ve müsabaka sonucunda netice alınamaması halinde müsabaka 15´er dakikadan iki devre halinde uzatmaya gidilecek. Kazanan takımın belli olmaması halinde seri penaltı atışları ile kazanan takım grup birincisi olacaktır.   
Takımlı grupta bir takım müsabakalara katılmazsa müsabakalar 3 takımlı fikstüre göre oynanır.
U 19 Türkiye Şampiyonası müsabakalarında 1993 ve daha sonra doğmuş olan futbolcular oynayabilirler. U 18 Gençlik Geliştirme Ligine katılmayan ama yerel U 19 Liglerine katılan Profesyonel takımların U 19 takımlarında profesyonel futbolcular oynayamazlar.