HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN HALK VE ESNAFLA İÇİÇE

BAŞKAN HALK VE ESNAFLA İÇİÇE

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, bir yandan belediyenin bahar ve yaz programı için icraatları denetlerken bir yandan da talep ve sorunlar için halk ve esnafla görüşmelerini sürdürüyor

BAŞKAN HALK VE ESNAFLA İÇİÇE
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, bir yandan belediyenin bahar ve yaz programı için icraatları denetlerken bir yandan da talep ve sorunlar için halk ve esnafla görüşmelerini sürdürüyor.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram hafta sonu programını belediyenin saha çalışmaları ile halk ve esnaf görüşmeleri ile geçirdi. Başkan Bayram bir yandan belediyenin bahar ve yaz programı için uygulanan icraatları denetlerken bir yandan da halkın ve esnafın sorunlarını dinlemek ve taleplerini almak için görüşmelerde bulundu. Halkın ve esnafın özellikle belediye hizmetlerine yönelik olarak görüşlerine önem verdiklerini ifade eden Başkan Bayram önce merkezde bulunan esnaflarla görüştü sonrasında ise Metek TOKİ konutlarında çevre sakinleri ile sohbet etti. Yoğun bir çalışma programı içinde olduklarını ifade eden Başkan Bayram görüşmelerle ilgili şu görüşlere yer verdi " Halk ve esnafla görüşmeler, sohbetlerim her zaman yaptığım bir iş. Belediyenin sahadaki çalışmalarının yoğunluğundan ötürü bazen bu sohbetlerimizde ara uzuyor. Ancak hiçbir zaman da ihmal etmiyorum. Her fırsatta mahalle gezilerimde çevre sakinleri ile görüşüyorum, esnaflarımızla sohbetlerimiz oluyor. Daha önce de bu tür görüşmelerde belirttiğim gibi bu görüşmelerden ve sohbetlerden çok yararlanıyorum. Bir yandan halkımızın ve esnaflarımızın belediye hizmetlerine yönelik görüşlerini birebir öğrenme fırsatım oluyor bir yandan da sorunlarını ve taleplerini dinliyorum. Hizmet programlarımızda bunları değerlendiriyorum´ Başkan Bayram bu tür ziyaretlerin ve görüşmelerin sıklıkla yapılacağını da sözlerine ekledi.