HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKANA PLAKET

BAŞKANA PLAKET

Çay mahallesi muhtarı Hüseyin Mali ve muhtarlık heyeti Belediye Başkanı İsmail Bayram’a mahalleye yapılan hizmetlerden ötürü başarı plaketi verdi

BAŞKANA PLAKET

Çay mahallesi muhtarı Hüseyin Mali ve muhtarlık heyeti Belediye Başkanı İsmail Bayram´a mahalleye yapılan hizmetlerden ötürü başarı plaketi verdi. Heyet Belediye Başkanı Bayram´ı makamında ziyaret ederek plaketi takdim etti.
Çay mahallesi muhtarı Hüseyin Mali Başkanı ziyaretinde ´ Bir süre önce muhtarlığımıza hizmet binası kazandırıldı. Bunun açılışını da gerçekleştirdik. Muhtarlık hizmet binalarına ilişkin temsili açılışın mahallemizde yapılmasından ötürü onur duyduk. Ayrıca belediyemiz tarafından yapılan hizmetlerle mahallemizin çehresi değişti. Bunlardan ötürü Başkanımız İsmail Bayram´a teşekkür ve başarı plaketi ile duygularımızı ifade etmek istedik´ dedi. Belediye Başkanı İsmail Bayram da plaket takdirinden ötürü teşekkürlerini bildirdi ve ´ Belediyemiz tarafından bahar ve yaz ayları içinde mahallelerimizde  eksik kalan ve yeni programladığımız işleri yapıyoruz. Biz hedefimizi tüm mahallelerimizde kalkınma seferberliği ile ortaya koyduk. Tümünde belli bir standart oluşturuyoruz. Bir mahallemizde ne varsa diğerinde de o olacaktır. Şehri bir bütün olarak düşünerek yapılması gerekenleri yapıyoruz. Çay mahallemiz de bunlardan biri. Ve daha da yapacak çok işimiz var´ dedi.