MECLİSİ ÖĞRENCİLER DE İZLEDİ

Düzce Belediye Meclisi’nin Mayıs dönemi birinci oturumunu öğrenci temsilcileri de izledi

MECLİSİ ÖĞRENCİLER DE İZLEDİ

Düzce Belediye Meclisi´nin Mayıs dönemi birinci oturumunu öğrenci temsilcileri de izledi. 4 okulun öğrenci temsilcileri mecliste ele alınan gündem maddelerini takip ettiler.
Düzce Belediye Meclis toplantısının izleyenleri arasında öğrenci temsilcileri de katıldı. Düzce´de ilk kez öğrenci temsilcileri Belediye Meclis toplantısı izledi. Belediye Meclisi´nin Mayıs ayı birinci oturumunu öğretmen Hasan Sarı koordinatörlüğünde Farabi Anadolu Lisesi öğrenci temsilcisi, Bahadır Topuz, Anadolu Öğretmen Lisesi öğrenci temsilcisi Serhat Sarı, Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrenci temsilcisi Eslem Nur Gel, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci temsilcisi Harun Akyüz izlediler. Öğrenci temsilcileri toplantı boyunda meclisin gündemini takip ettiler. Toplantı öncesinde Belediye Başkanı İsmail Bayram öğrencilerle tek tek görüştü.