HABERLER
01-01-2010 23:59

AHMET AKÇAYA VEDA

AHMET AKÇAYA VEDA

Bir süre önce belediyeden emekli olan eski Ulaştırma Müdürü Ahmet Akçay için belediye personeli tarafından veda yemeği düzenlendi

AHMET AKÇAYA VEDA
Bir süre önce belediyeden emekli olan eski Ulaştırma Müdürü Ahmet Akçay için belediye personeli tarafından veda yemeği düzenlendi. Akçay için Coşkun Yemek Salonu´nda düzenlenen yemeğe Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram  da eşi Elka Bayram ile birlikte katıldı.
Düzce Belediyesi´nde çeşitli birimlerde görev yapan ve son olarak Ulaştırma Müdürlüğünden emekli olan Ahmet Akçay için belediye personeli tarafından veda yemeği düzenlendi. Coşkun Yemek Salonu´nda yapılan veda yemeğinde önce Ahmet Akçay´ın belediyede çalıştığı dönemlere ilişkin slayt gösterisi sunuldu.  Ardından organizasyonu düzenleyen arkadaşları adına Evlendirme Memuru Asiye Durnacı  açılış konuşması yaptı. Ardından konuşan Ahmet Akçay, çalışma dönemine ilişkin görüşlerini açıkladıktan sonda destek olan herkese teşekkür etti. Son olarak konuşan Belediye Başkanı İsmail Bayram da yaptığı konuşmada  Akçay´ın 28 yıl belediyede görev yaptığını belirterek ´ Düzce´de yapılan tüm hizmetlerin gerçekleştirilmesinde üst düzeyden sahada çalışanına kadar herkesin büyük emeği vardır. Hep birlikte yaşardığımız Düzce´yi güzelleştirmenin derdi içindeyiz. Bunun için sorumlu ve duyarlı hareket ediyoruz. Ahmat Akçay´a da hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, bundan sonraki hayatında da mutluluk ve başarılar dilerim´ dedi.  Konuşmaların ardından Ahmet Akçay´a çeşitli hediyeler takdim edildi. Geceyi Düzce Belediyesi müzisyen grubu da renklendirdi.