LARA ANNELERİ COŞTURDU

Düzce Belediyesi’nin Anneler Günü nedeniyle düzenlediği özel konserde ünlü sanatçı LARA izleyenlerini coşturdu

LARA ´ANNELERİ´ COŞTURDU
Düzce Belediyesi´nin Anneler Günü nedeniyle düzenlediği özel konserde ünlü sanatçı  LARA izleyenlerini coşturdu.
Düzce Belediyesi´nin Anneler Günü´ne özel olarak düzenlediği LARA konseri hava muhalefeti nedeniyle daha önce duyurusu yapılan film platosu alanı yerine Ensar Salonu´nda yapıldı. Film platosunda konser için bekleyenler Düzce Belediyesine ait otobüslerle konserin yapılacağı Ensar salonuna getirildi. Burada yaklaşık 2 saat süren konserde LARA izleyenleri coşturdu. İzleyenlerle sıcak diyaloglar kuran LARA özellikle Annem şarkısını söylediğinde salonda duygulu anlar yaşandı. Konseri izleyen Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram sanatçı LARA´ya  plaket ve çiçek takdim etti.  Anneler gününün kutsallığına değinen Elka Bayram ´ Anneler dünyanın en kutsal, değerli varlıklarıdır. Cennet annelerimizin ayakları altındadır ve tabii ki hep yüreğimizdedir. Tüm annelerin günü kutlu olsun´ dedi. Sanatçı LARA konseri izlemeye gelen Hilmi Çilingir huzurevi sakinlerine de ayrı bir ilgi gösterdi ve ellerinden öptü.