BAŞKAN VE EŞİNİN ANNELER ZİYARETİ

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram eşi Elka Bayram ile birlikte ‘Anneler Günü’ nedeniyle Düzce Devlet Hastanesinde yeni doğum yapmış anneleri ziyaret etti.

BAŞKAN VE EŞİNİN ´ANNELER´ ZİYARETİ
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram eşi Elka Bayram ile birlikte ´Anneler Günü´ nedeniyle Düzce Devlet Hastanesinde yeni doğum yapmış anneleri ziyaret etti.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram geleneksel hale getirdikleri ´Anneler Günü´ ziyaretlerinden birini daha gerçekleştirdiler. Bayram çifti gün nedeniyle Düzce Devlet Hastanesine gelerek yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ettiler ve çiçek takdim ettiler. Bebeklerle de yakından ilgilenen Bayram çifti yeni doğan bebeklere de altın taktılar. Annelerin her zaman özel olduğunu belirten Başkan Bayram ´ Annelere bir gün değil, ömür yetmez. Onlar en değerli varlıklarımızdır. Her yıl yaptığımız gibi hastanede yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ettik. Onların mutluluğunu paylaştık. Herkesin annelerin gününü kutluyorum´ dedi.