SGK DAN BAŞKANA ZİYARET

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Düzce Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü ve üst düzey yöneticileri Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret ederek başarı plaketi verdiler.

SGK DAN BAŞKANA ZİYARET

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Düzce Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü ve üst düzey yöneticileri Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ederek başarı plaketi verdiler.
Bu yıl 14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Düzce Sosyal Güvenlik İl Kurumu  (SGK) Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Anıtpark´da yapılan etkinliklerin ardından kurum çalışanları makam ziyaretleri gerçekleştirdiler. SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu hafta nedeniyle Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti. Üst düzey yöneticileri ile nezaket ziyareti gerçekleştiren SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu katkı ve desteklerinden ötürü Başkan İsmail Bayram´ı başarı plaketi takdim etti. Başkan Bayram da kurumun haftasını kutlayarak etkinliklerinde başarılar diledi.