BAKAN EROĞLU DÜZCE BELEDİYESİNDE

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Düzce ziyareti sırasında Düzce Belediyesi’ne de uğradı

BAKAN EROĞLU DÜZCE BELEDİYESİNDE
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Düzce ziyareti sırasında Düzce Belediyesi´ne de uğradı. Başkan İsmail Bayram´dan brifing alan Bakan Eroğlu Bakanlığına bağlı yatırımlar için Düzce´ye birçok müjde verdi.
Partisinin İl Kongresi için Düzce´ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr Veysel Eroğlu Düzce Belediyesi´ni de ziyaret etti. Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından karşılanan Bakan Eroğlu Bakanlığına bağlı yatırımlar için birçok müjde verdi. Belediye Başkanı İsmail Bayram makam ziyaretinde Bakan Eroğlu´na önce Düzce hakkında kısa bir bilgi verdi daha sonra da Düzce Belediyesi´nin çalışmaları hakkında brifing sundu. Düzce Belediyesi´nde birçok alanda ´ilkleri´ gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Bayram ´ İmardan çevre düzenlemesine kadar birçok alanda hızlı bir yatırım ve gelişme sağlıyoruz. Bu hizmetler için birçok Bakanlığımızdan destek alıyoruz. Sizin Bakanlığınızın da Düzce´ye özel bir önem verdiğini biliyoruz. Bundan sonra da Bakanlığınız kanalıyla birçok hizmetin geleceğini de inanıyorum´ dedi.  Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu´da Düzce Belediyesi´ni ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra ´ Genelde 9 yılda 2 milyar 591 milyon liralık iş yaptık. 2012 yılı sonuna kadar yaptığımız hizmetler 3 milyar lirayı bulmuş olacak. 2012 ve 2013 yılı yatırım programımız içinde Düzce bölgesinde 2 adet gölet yapacağız. Ayrıca 2060 yılına kadar sıkıntı çekilmeyecek şekilde içme suyu sorununu çözümlüyoruz. Bunun için Uğur suyuna takviye olarak Hasanlar Barajından su çekilecek´ dedi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı İsmail Bayram Bakan Eroğlu´na tablo ve yöresel ürünlerden oluşan sepet armağan etti.