HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN ESNAFLA YEMEK YEDİ

BAŞKAN ESNAFLA YEMEK YEDİ

Esnaf gezilerini sürdüren Belediye Başkanı İsmail Bayram Küçük Sanayi Çarşısı ziyareti sırasında çevrede bulunan esnaflarla birlikte yemek yedi

BAŞKAN ESNAFLA YEMEK YEDİ
Esnaf gezilerini sürdüren Belediye Başkanı İsmail Bayram Küçük Sanayi Çarşısı ziyareti sırasında çevrede bulunan esnaflarla birlikte yemek yedi.
Başkanın gezi programı Küçük Sanayi Çarşısı esnafları ile devam etti. Bölgede bulunan tüm esnaflarla görüşmeyi hedefleyen Başkan Bayram, bölgede uygulanması düşünülen Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili olarak bilgilendirmeye de devam etti. Esnaflar da uygulamanın detayları konusundan başkandan bilgi istediler. Bölgeye ilişkin diğer sorunların da ele alındığı ziyaret sonrasında Belediye Başkanı İsmail Bayram esnaflarla birlikte yemek de yedi.
SANAYİ ÇARŞISINDA KÜÇÜK KIZ
Esnaf gezisi sırasında küçük sanayi esnafını ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Bayram çevrede bulunan vatandaşların da isteklerini dinliyor. Sanayi çarşısı gezisi sırasında başkanın yanına yaklaşan küçük bir kız da başkandan isteklerde bulundu.
Başkanın düzenli olarak programladığı esnaf gezileri devam ediyor. Belediye Başkanı İsmail Bayram bu kez de eski sanayi çarşısında bulunan esnaflara gezisini sürdürdü. Geziler sırasında ilginç anlar da yaşanıyor. Başkanın bir esnafın atölyesine girdiği anda küçük bir kız başkanın yanına sokularak isteklerde bulundu. Küçük kızla yakından ilgilenen Belediye Başkanı İsmail Bayram bir süre küçük kızla sohbet etti.