HABERLER
01-01-2010 23:59

ESNAF GEZİSİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

ESNAF GEZİSİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram esnaf gezilerine aralık vermeden devam ediyor.

ESNAF GEZİSİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram esnaf gezilerine aralık vermeden devam ediyor. Başkan Bayram Mansur Bayram Caddesi üzerinde bulunan esnaflarla bir araya gelerek sohbet etti.
Belediye Başkanlığı görev süresinin başlaması ile birlikte esnaf gezi programını hazırladığını belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Halkla ve esnafla iç içe sorunları paylaşmak ve önerileri almak hizmete bakışımın önceliklerini teşkil ediyor. Bunun için de esnafla ve halkımızla sık sık bir araya gelmeye özen gösteriyorum´ dedi. Başkan Bayram 2009 yılından beri uyguladığı ziyaret programını kesintisiz olarak sürdüreceğini sözlerine ekledi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram esnaf gezilerine aralık vermeden devam ediyor. Başkan Bayram Mansur Bayram Caddesi üzerinde bulunan esnaflarla bir araya gelerek sohbet etti.
Belediye Başkanlığı görev süresinin başlaması ile birlikte esnaf gezi programını hazırladığını belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Halkla ve esnafla iç içe sorunları paylaşmak ve önerileri almak hizmete bakışımın önceliklerini teşkil ediyor. Bunun için de esnafla ve halkımızla sık sık bir araya gelmeye özen gösteriyorum´ dedi. Başkan Bayram 2009 yılından beri uyguladığı ziyaret programını kesintisiz olarak sürdüreceğini sözlerine ekledi.