MESLEK EDİNDİRME KURSLARININ SERGİSİ

MESLEK EDİNDİRME KURSLARININ SERGİSİ

Düzce Belediyesinin Meslek Edindirme Kurslarının 2012 yılı karma sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Kursların tüm branşlarındaki eserlerinin yer aldığı serginin açılışını Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu yaptı.
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Meslek Edindirme Kurslarının 2012 yılı karma sergisi açıldı. Açılış konuşmasını yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kursların her yıl düzenli olarak açıldığını belirterek " Her geçen yıl kurs çeşidi ve kursiyer sayısı artmaktadır. Kurslarda özellikle bayanlarımızın yetenekleri ile becerileri geliştirilip eserler ortaya çıkmaktadır. Ben güzel eser ve ürünler ortaya çıkartan kursiyerlerimizi kutluyorum´ dedi. Açılışta müzik grubu öğrencileri mini bir konser sundu. Kursların sergi programı 7 haziran tarihine kadar devam edecek. Açılışı yapılan karma sergi 1 haziran´a kadar açık kalacak. Daha sonra 2,3,4 haziran tarihleri arasında ebru, tezhip, hat sergisi açılacak. Daha sonra da 5,6,7 haziran tarihleri arasında resim sergisi açılacak.