ATIK PİL TOPLAMA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

ATIK PİL TOPLAMA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Atık Pil Toplama Kampanyasında dereceye giren okullara ödülleri verildi. Düzce Belediyesi Encümen Salonu´nda yapılan ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Yarışma belki önemli ama daha da önemlisi öğrencilerimizin bu konuda bilinçlenmesidir´ dedi.
Düzce Belediyesi ve Milli Eğitim İşbirliği ile gerçekleştirilen Atık Pil Toplama Kampanyası sonuçlandı. 1 Kasım tarihinde başlayan ve yaklaşık 6 ay süren kampanya sonucunda bir tona yaklaşan atık pil toplandı. Düzce Belediyesi´nin organizasyonunda atık pil toplama kampanyasına 58 okul iştirak etti. Kampanya sonucunda en fazla atık pil toplayan üç okul belirlendi. Buna göre kampanyada birinci okul Işık ilköğretim okulu oldu. Işık İÖO´ndan 458 kişi kampanyada aktif rol aldı. İkinciliği ise Farabi Anadolu Lisesi, üçüncülüğü ise Pakmaya İlköğretim Okulu aldı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram dereceye giren okullara ödüllerini verdi. Kısa adı TAP olan Türkiye Pil Üreticileri ve İhracatçıları Derneği´nin katkıları ile verilen ödüller şu şekilde; birinci olan Işık ilköğretim okuluna masa tenisi, ikinci olan Farabi Anadolu Lisesine satranç takımı, üçüncü olan Pakmaya İlköğretim okuluna ise spor seti verildi. Törende konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram " Okullarımızın kampanyaya katılmaları çok önemli. Öğrencilerimizin konuya duyarlı kalarak çalışmaları sevindiricidir. Öğrencilerimizin bilinçli davranmaları çevreye karşı duyarlı olmaları bizi mutlu etti´ dedi.