HEDEFİMİZ TESİSLEŞME

HEDEFİMİZ TESİSLEŞME

Düzcespor Başkanlığına üçüncü kez seçilen Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram yeni dönem için hedefini açıkladı. Başkan Bayram Düzcespor´da yeni sezonla birlikte tesisleşmeye önem vereceklerini belirtti.
Düzcespor Olağan Genel Kurul toplantısı Kızılay salonunda yapıldı. Kongrenin Divan Başkanlığını İhsan Çetin yaptı. Erdoğan Bıyık ile Mustafa Fırtına da Divan katipliğini yürüttüler. Düzcespor´un bir önceki dönemine ilişkin idari ve mali raporları genel kurulu üyeleri tarafından ibra edildi. Daha sonra da yeni dönem için üyelere söz verildi. Ardından da Yönetim Kurulu seçimlerine geçildi. Bir önceki dönem başkanlığı yürüten Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram hazırladığı yönetim listesini divan heyetine sundu ve seçimlere geçildi. Listenin üyeler tarafından seçilmesinden sonra bir konuşma yapan Başkan Bayram, yeni sezon için hedeflerini açıkladı. Düzcespor´un her zaman sağlam bir yapıya ihtiyacı bulunduğuna değinen Başkan Bayram görüşlerini şu şekilde dile getirdi " Düzcespor´u sağlam bir yapıya kavuşturmak istiyoruz. Bu hem güçlü bir yönetim yapısı ile olacak hem de sağlam bir alt yapısı ile olacaktır. Bu amaçla Düzcespor için kulüp binası yapmak istiyoruz, sağlam bir alt yapı için de tesisleşmeyi gerçekleştireceğiz. Geçmiş dönemde görev yapan yönetimdeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, yeni dönem için de çok çalışacağımızı belirtmek istiyorum´ Yeni dönem için Düzcespor Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: " İsmail Bayram, Selehattin Kudu, Eyüp Topçu, Hızır Ekşi, Kenan Varol, Hakan Zengin, Recep Pak, Mutlu Kayan, İsa Eser, Hüseyin Yılmaz, Orhan Aydın, Osman Yaman. Yedek Liste ise : Bayram Bayraktar, Fahrettin Yılmaz, Yaşar Saygun, İbrahim Karalmaz, Kadir Yılmaz, Sedat Demirağ, Murat Özyılmaz, Metin Sayar, Engin Akar. Denetleme Kurulu asil üyelikleri: Hayrettin Günal, Sedat Polat, Kudret Taş. Yedek Liste, Altan Veli, Okan Özkasap, Ömer Lütfi Başol.