HABERLER
01-01-2010 23:59

TİYATRODA LAPTOP HEDİYESİ

TİYATRODA LAPTOP HEDİYESİ

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Liselerarası Tiyatro Festivaline katılan 10 okula dizüstü bilgisayar armağan edildi

TİYATRODA LAPTOP HEDİYESİ
Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Liselerarası Tiyatro Festivaline katılan 10 okula dizüstü bilgisayar armağan edildi. Bunun yanı sıra festivalde en iyi erkek/kız oyuncuya da çeşitli hediyeler takdim edildi.
Düzce Belediyesi´nin 2012 yılı liselerarası tiyatro festivali değerlendirmesi tamamlandı. Jüri tarafından festivale katılan okulların oyunlarının değerlendirmesi açıklanırken en iyi erkek ve kız oyuncu da seçildi. Buna göre en iyi kız oyuncu Teknik Endüstri Meslek Lisesi´nin ´Otogargara´ oyunundaki rolü ile Nazmiye Zeynel oldu. En iyi erkek oyuncu ödülü ise Gümüşova Lisesi´nin Pişti oyunundaki rolü ile Samet Kırıkçı´ya verildi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ödül sırasında yaptığı konuşmada tiyatro festivalinin okullar arasında büyük bir heyecan oluşturduğunu gözlemlediğini belirtti ve ´ Amaç öğrencilere tiyatro sevgisini aşılamak ve onların yeteneklerini sergilemelerine fırsat vermektir. 10 okul birbirinden güzel oyunlarla izleyenlere tiyatro seyrettirdiler. Ben katılan bütün okullara, idarecilerine, öğretmenlerine, öğrencilerine teşekkür ediyor, kutluyorum´ dedi. Başkan Bayram festivale katılan tüm okullara dizüstü bilgisayar hediye etti.