KATLI OTOPARK HİZMETTE

Bir süre önce açılışı yapılan Düzce Belediyesi Hacı Bayramzade Katlı Otopark’a araçlar ücretsiz park yapıyorlar.

KATLI OTOPARK HİZMETTE
Bir süre önce açılışı yapılan Düzce Belediyesi Hacı Bayramzade Katlı Otopark´a araçlar ücretsiz park yapıyorlar. Açılışın ardından ilk iş günü katlı otoparka 450 araç giriş yaptı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Mercan tarafından açılışı yapılan Düzce Belediyesi Hacı Bayramzade Katlı Otopark hizmet vermeye başladı. Açılışın ardından ilk iş günü katlı otoparka 450 aracın giriş yaptığı açıklandı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce´de ilk kez katlı otopark hizmeti verildiğine işaret ederek ´ Katlı otopark Düzce´de yaşanan trafik sorununa önemli çare olacaktır. Düzce´nin ana arteri durumunda bulunan İstanbul Caddesi üzerindeki araç otopark sıkıntısını katlı otopark ile çözümlüyoruz. İlk günden itibaren de araçlar katlı otoparka gelmektedir´ dedi. Katlı otoparkta araçların bir ay boyunca ücretsiz olarak park yapabileceklerini ifade eden Başkan Bayram ´ Bir ay sonrasında ise uygulanacak sistem konusunda çalışmalar yapılıyor. Katlı otoparkta elektronik sistem devrede olacak. Otoparka girişten itibaren katlardaki kapasite miktarı ışıklı levha ile belirtiliyor. Araçlar buna göre yönlendiriliyor. Bir aydan sonra da kartlı ve aboneli sistemle de park yapılabilecek´ dedi.