YAZ KONSERLERİNDE COŞKULU FİNAL

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel yaz konserlerinin son gecesinde sahne alan Göksel ile Murat Boz hayranlarını coşturdu.

YAZ KONSERLERİNDE COŞKULU FİNAL
Düzce Belediyesi 2012 yılı yaz konserleri tamamlandı. 7-8 Temmuz tarihlerinde iki gün düzenlenen konserlere Düzceliler ve çevre halkı büyük ilgi gösterdi. Konserlerin yapıldığı Anıtpark alanı konserlerin başlamasından saatler öncesinden dolmaya başladı. Konserlerin ilk gecesinin ardından ikinci gecede Göksel ile Murat Boz sahne aldı. Sahneye önce çıkan Göksel hayranlarını coşturdu, ardından da Murat Boz sevenleri ile buluştu. Her iki sanatçı da alanda bulunanlara hoş saatler geçirtti. Gecenin finalinde ise havai fişek gösterisi yapıldı. Sanatçılara plaket ve çiçek takdim eden Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, yaptığı kısa konuşmada ´ Kültürel ve sosyal faaliyet belediyelerin önem vermesi gerektiği ve bizim özenle üzerinde durduğumuz faaliyetler´ dedi. Konserlerin her iki gecesinde de engelliler için özel bölüm ayrıldı.