HABERLER
01-01-2010 23:59

UMUTEVİNE ZİYARET

UMUTEVİNE ZİYARET

Ünlü programcı ve sunucu Esra Erol öncülüğünde başlatılan ‘Umutevi Projesi’ ne katılımlar artıyor

UMUTEVİNE ZİYARET
Ünlü programcı ve sunucu Esra Erol öncülüğünde başlatılan ´Umutevi Projesi´ ne katılımlar artıyor. Düzce Belediyesi Umutevi´ni ziyaret eden proje koordinatörü Yıltay Günay Düzce´deki çalışmaları değerlendirdi. Düzce Belediyesi´nin proje üzerinde önemle durduğuna dikkat çeken Yıltay ´ projeye katılım her geçen gün artıyor. Düzce Belediyesi´nin umutevini ziyaret ettim ve çalışmalar beni gururlandırdı´ dedi.
Düzce Belediyesi´nin umutevi projesinin sağlıklı bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden proje koordinatörü Yıltay Günay bu konuda şu görüşlere yer verdi " Özellikle çocuklar için yapılan bekleme odası ve içerisinin oyuncaklarla doldurulmuş olması belediyenizin bu projeyi ne kadar sahiplendiğinin bir kanıtıdır. Şu an itibariyle Umutevlerine toplam katılım sayısı 1650yi geçmiştir ve projenin gelişimindeki katkılarınızdan dolayı şahsen ve Esra Erol adına öncelikle Belediye Başkanı İsmail Bayram a ve katkısı bulunan tüm ekibinize teşekkürlerimizi sunarız´
UMUTEVİ PROJESİ:
Herkesin umut etmeye ve bir şansa ihtiyacı var. Umut etmek, hayal kurmak özgüvenin belirtisi, geleceğin güvencesidir. Belki dünyayı değiştiremeyebilirsiniz, ancak kendinizi ve çevrenizi değiştirebilirsiniz. Kadınlarımızı yaşadıkları sıkıntıları, dayatmaları, çaresizlikleri belki de siz durduracaksınız. Elinizi uzatıp onlara bir umut vermeniz yeterli. Umut Evi projesi ile hayatlarını tamamen değiştirebilir, kadınlarımıza ve çocuklarına yeni bir hayat sunabilirsiniz. Biliyorum ki, en değerli varlıklarımız, kadınlarımıza, önlerinde umut edilecek bir hayatları olduğunu gösterebilirsek, kemerle ya da sopayla dövülmeye dur diyebilecek, özgüvenini fazlasıyla kazanabilecek ve hayata büyükçe bir adım atabilecekler. öyle bir dönemdeyiz ki, gazetelerde her gün kadına şiddetle ilgili en az üç haber görüyoruz. Buna dur diyebilmek için, en azından onların yanında olduğumuzu, gönüllü psikolog ve avukat desteği ile göstererek yardımcı olabiliriz. Sağlıklı bir toplum için sağlıklı annelere ihtiyacımız var. Onlara bir umut da siz verin. Yeni bir hayata "Merhaba" demeleri sizin elinizde.