EV ZİYARETLERİ ÇARDAKTA

Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın başlattığı ev ziyaretleri genişletilerek ‘çardak’ toplantılarına dönüştü

EV ZİYARETLERİ ÇARDAKTA
Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın başlattığı ev ziyaretleri genişletilerek ´çardak´ toplantılarına dönüştü. Başkan Bayram kalıcı konutlarda mahallelerde bulunan çardaklarda ev kadınları ile söyleşi gerçekleştiriyor. Konutlardaki ziyaretlerine de devam edeceğini ifade eden Başkan Bayram ´ havaların müsait olması nedeniyle kalıcı konut adalarında bulunan çardaklarda ev kadınları ile görüşüyorum´ dedi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram kalıcı konutlarda başlattığı ev ziyaretlerini adalarda bulunan çardaklardaki söyleşiler ile sürdürüyor. Mahalle muhtarları tarafından belirlenen adada ada sakinleri ile bölgedeki ortak çardakta görüşen Başkan Bayram ev kadınlarının çeşitli konulardaki sorularını cevaplandırıyor, sorunlarını dinliyor. Başkan İsmail Bayram´ın bir süre önce başlattığı söyleşilere katılımlar da gün geçtikçe artıyor. Konutlardaki ve çardaklardaki ziyaretlerde ev kadınları Başkana çeşitli ikramlarda da bulunuyorlar.