ZİYARETLERDE ÇOCUK SEVGİSİ

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın kalıcı konutlardaki ‘ev’ ve ‘çardak’ söyleşileri devam ediyor.

ZİYARETLER´ÇOCUK SEVGİSİ´ İLE GÜZELLEŞİYOR
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın kalıcı konutlardaki ´ev´ ve ´çardak´ söyleşileri devam ediyor. Ziyaretler sırasında ilginç anlar da yaşanıyor. Başkanın konuk olduğu topluluğa katılan çocuklar herkesin ilgi odağı haline geliyor. Başkan İsmail Bayram da tüm çocuklarla tek tek ilgileniyor.
Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın sosyal proje kapsamındaki ev kadınları ile söyleşi programı genişletilerek sürüyor. Kalıcı konutlarda yapılan söyleşilere katılımlar da giderek artıyor. Başkanın konuk olduğu topluluğa katılan ev kadınlarının çocukları da ayrı bir ilgi odağı oluyor. Belediye Başkanı İsmail Bayram da sohbetin dışında çocuklarla da tek tek yakından ilgileniyor. Başkan Bayram bir süre önce başlattığı ev kadınları ile söyleşi programında bölge sorunları ile genel sorunlar ele alınıyor. Bu arada ev kadınları çeşitli konulardaki talep ve beklentilerini de Başkan Bayram´a iletiyorlar.