RAMAZANDA MEHTER GÖSTERİSİ

Düzce Belediyesi tarafından Mehter Takımı teravih namazı çıkışında Düzceli vatandaşlara muhteşem bir konser verdi.

RAMAZANDA MEHTER GÖSTERİSİ
Düzce´de Ramazan ayanın ilk Teravih namazı çıkışında düzenlenen Mehter gösterisini çok sayıda Düzceli vatandaş izledi. Bazı vatandaşlar Mehter ezgilerini dinlerken uzaklara daldı, bazı vatandaşlar ise cep telefonları ile görüntü almaya çalıştı. Düzceliler Mehter Konserinin kendilerini çok etkilediğini adeta eski günlere gittiklerini söylediler. Vatandaşlar bu tip etkinliklere eski Ramazan aylarını da hatırladıklarını ifade ettiler. Klasikleşen Mehter Marşlarını çalan Düzce Belediyesi Mehter Takımı bol bol alkış aldı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´da Düzce´de Ramazan ayını çeşitli etkinliklerle kutlayacakları ve çok renkli görüntülerin daha oluşacağını söyledi.