BAŞKAN VE AK PARTİLİLERİN İFTAR ZİYARETİ

Dereli Tütüncü ve Cumhuriyet mahallesindeki ortak iftara Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın yanı sıra

BAŞKAN VE AK PARTİLİLERİN İFTAR ZİYARETİ
Dereli Tütüncü ve Cumhuriyet mahallesindeki ortak iftara Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldılar.
Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ile Ak Parti il ve ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları üyeleri Dereli Tütüncü caddesinde masalarda bulunan halkla selamlaştı. Başkan Bayram ile İl Başkanı Kaşıkoğlu masaları tek tek dolaşarak iftara gelenlerle tokalaştılar. Bazı vatandaşlar sohbet sırasında sorunlarını dile getirme fırsatı da buldular. Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın iftar masasında mahalle halkından bir aile ile  Ak Parti yeni ve eski merkez ilçe Başkanları Durmuş Arslan ile Mustafa Keskin bulundu.