AZİZİYELİLERDEN İFTARA BÜYÜK KATILIM

Aziziye mahallesi sakinleri Düzce Belediyesi’nin toplu iftarına büyük ilgi gösterdi

AZİZİYELİLERDEN İFTARA BÜYÜK KATILIM
Aziziye mahallesi sakinleri Düzce Belediyesi´nin toplu iftarına büyük ilgi gösterdi. Belediyenin Aziziye mahallesinde Hastane caddesi üzerindeki toplu iftarına büyük katılım oldu. Belediye Başkanı İsmail Bayram iftar öncesi yaptığı konuşmada ´ Ramazandaki bu güzel tablo inşallah Bayram´da da yaşanır´ dedi.
Düzce Belediyesi´nin mahalle iftarlarından biri daha Aziziye mahallesinde Hastane caddesi üzerinde gerçekleştirildi. Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan etkinliğinde iftar için tüm hazırlıklar tamamlandı. Belediye Başkanı İsmail Bayram mahalle muhtarı Abdullah Taş tarafından karşılandı. Başkan Bayram daha sonra iftara katılan Aziziyeliler´le tek tek tokalaştı ve Ramazan´ı kutladı. İftar öncesi ve sonrası etkinliklerin gerçekleştirildiği özel olarak hazırlanmış sahne üzerinde bir konuşma yapan Başkan Bayram ´ Ramazan ayının en güzel geleneği birlikte iftar açmak, kaynaşmaktır. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum. Ramazan´daki bu güzel tablonun Bayram´da da yaşanmasını dilerim´ dedi. Başkan Bayram daha sonra rastgele seçilen masada bir aile ile birlikte iftar açtı. İftar sonrası çocuklar için özel eğlence düzenlendi. Bugüne kadar yapılan gösterilere ilave olarak yeni sahneye konulan Tuzsuz Deli Bekir ve oğlu gösterisi büyük ilgi topladı.