KARACA MAHALLESİNDE İFTAR

KARACA MAHALLESİNDE İFTAR
Düzce Belediyesi´nin mahalle iftarlarından biri daha Karaca mahallesinde yapıldı. Mahalle sakinlerinin büyük katılım gösterdiği  toplu iftarda konuşan Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Ramazanın hikmetlerinden yararlandığımız gibi Bayram´ın hikmetlerinden de yararlanalım´ dedi.
Ramazanın sonuna doğru mahalle iftarları serisi devam ediyor. Karaca mahallesindeki iftara da katılım büyük oldu. Belediye Başkanı İsmail Bayram iftarın yapıldığı alanda muhtar Mahmut Yıldırım tarafından karşılandı. Başkan Bayram iftara katılanlarla tek tek tokalaştı ve hatırlarını sordu. Başkan daha sonra mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yaptı. Ramazan ayının hikmetlerinden söz eden Başkan Bayram daha sonra şu görüşlere yer verdi " Bu Ramazan ayında en büyük düşüncemiz mahallelerde iftar açmaktı. Bu vesile ile mahallelide bir araya geliyor. Dayanışma güçleniyor. Biz de sizler arasında olmak istedik. Ramazanın hikmetlerinden yararlandığımız gibi inşallah Bayram´ın da hikmetlerinden yararlanırız´. Başkan İsmail Bayram daha sonra rastgele bir masada mahalleden bir aile ile birlikte iftar açtı. İftardan sonra da çocuklar için eğlenceler düzenlendi. Çocuklara padişam macunu dağıtıldı.